AQTA - Əsas səhifə

Azərbaycan Respublikasının
Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi

  • Regional Mərkəzlər

    Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin Bakıda və regionlarda regional bölmələri fəaliyyət göstərəcək.

    Qanunvericilik və Normativ Aktlar

    Agentlik öz fəaliyyətində Azərbaycan Respublikasının qanunlarını, Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fərman və sərəncamlarını, Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin qərar və sərəncamlarını və Agentliyin Əsasnaməsini rəhbər tutur.

  • Beynəlxalq Standartlar

    İxrac edilən qida məhsullarının istehsalı və emalı müəssisələrində infrastruktur və məhsulların təhlükəsizlik meyarları üzrə ekspertizaların keçirilməsini təşkil etmək

    Maarifləndirmə

    Agentlik əhalinin sağlam və rasional qidalanmasını təşviq etmək üçün maarifləndirmə tədbirləri həyata keçirir.

Qısa Tarixçə

Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (bundan sonra – Agentlik) qida məhsullarının təhlükəsizliyinə dair normativ tənzimləməni (sanitariya norma və qaydalarının, habelə gigiyena normativlərinin hazırlanmasını və təsdiqini), risklərin təhlilini, qida məhsullarının və onları qablaşdırma materiallarının dövlət qeydiyyatına a...

Davamını Oxu

Xidmətlər

Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsiziyi Agentliyinin göstərdiyi xidmətlərlə aşağıdakı linklərə müraciət edərək tanış ola bilərsizniz.

Davamını Oxu

Qəbul saatları


Təcili hallar:

B. ertəsi - Cümə:
9:00-18:00
Zəng mərkəzi:
1003

Xəbərlər

AQTA-da Asiya İnkişaf Bankının nümayəndə heyəti ilə strateji əməkdaşlıq imkanları mövzusunda görüş keçirilib.
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun elanı
AQTA nümayəndələri elektron hökümətə dair beynəlxalq təlimdə iştirak edib
AQTA balıq və balıq məhsulları ilə bağlı xəbərdarlıq edir

Maarifləndirmə

Əncir qurudarkən nələrə diqqət etmək lazımdır?
Qida zəncirinin bütün mərhələlərində mal qonşuluğu prinsipinə əməl olunması vacibdir
Fındıq istehsalçıları və ixracatçıları nələrə diqqət etməlidir?
Ərik ev şəraitində 5º-8ºC temperaturda saxlanılmalıdır


Faydalı linklər