COVID-19

Koronavirus (COVID-19) pandemiyası ilə mübarizə tədbirləri çərçivəsində Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin ictimai iaşə sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarla MÜRACİƏTİ
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrinə məsul şəxsin təyin olunmasına dair CƏDVƏL
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində müştəri qəbulu zamanı adambaşına müəyyən edilən sıxlıq normaları - Nümunə
Yüklə
Adambaşına müəyyən edilən sıxlıq normasının hesablanma qaydası – VİDEO
Yüklə
İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Şəxsi gigiyena qaydaları haqqında məlumat vərəqələri
Yüklə
Yoluxucu xəstəliklərdən qorunmaq üçün otellərdə və turizm müəssisələrində bir sıra tövsiyələrə diqqət yetirilməlidir
Yüklə
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Əmək gigiyenası və koronavirusun (COVID-19) profilaktikasına dair METODİKİ GÖSTƏRİŞLƏR
Yüklə
Ərzaq məhsullarının ticarəti ilə məşğul olan müəssisələrdə (topdan və pərakəndə satış obyektləri, bazar, yarmarka və s.) koronavirusun (COVID-19) profilaktikasına dair METODİKİ GÖSTƏRİŞLƏR
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində COVID-19-un (koronavirus) profilaktikasına dair METODİKİ GÖSTƏRİŞLƏR
Yüklə
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə