COVID-19

İctimai iaşə müəssisələrində məsul şəxsin fəaliyyəti
Yüklə
Qida məhsullarının çatdırılması zamanı koronavirusun yayılmasının qarşısını almaq üçün nələrə diqqət edək?
Yüklə
COVID-19 ilə mübarizədə immun sistemini gücləndirmək üçün düzgün və balanslı qidalanmaq lazımdır
Yüklə
Ərzaq mağazalarında istehlakçıların diqqət etməli olduğu məqamlar
Yüklə
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
Yüklə
Koronavirusdan qorunmaq üçün alış-veriş edərkən diqqətli olun
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Xəstəliklərə yoluxmamaq üçün ət məhsulları alarkən diqqətli olun
Yüklə
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsində işçi heyət bir sıra qaydalara əməl etməlidir
Yüklə
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsində menyular ilə bağlı tələblər
Yüklə
Pandemiya dövründə mehmanxanaların mətbəxlərində bir sıra zəruri qaydalara əməl edilməlidir
Yüklə
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
Yüklə
Müştərilərə mütəmadi olaraq səsucaldıcı vasitəsilə pandemiya şəraitində davranış qaydaları çatdırılmalıdır
Yüklə
Hava şəraiti imkan verdikdə daha çox açıq havada xidmət göstərilməsi tövsiyə olunur
Yüklə
Qida sahəsində çalışanlar mütəmadi olaraq əllərini yumalıdırlar
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Qida ilə təmas edən səthlərin, alət və avadanlıqların təmizliyin təmin olunmalıdır
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Metal çəngəl, qaşıq və bıçaqlar, üstü örtülü saxlanmalı və əllə təmas olmadan qonaqlara təqdim edilməlidir
Yüklə
Çay və qəhvə maşınları, su dispenserlərindən içkilər yalnız mehmanxananın işçisi tərəfindən təqdim olunmalıdır
Yüklə
Koronavirus (COVID-19) infeksiyasına qarşı ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Qida məhsullarının ticarəti ilə məşğul olan müəssisələrdə xəstəliyə yoluxma riskini azaldın
Yüklə
İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Yoluxucu xəstəliklərdən qorunmaq üçün otellərdə və turizm müəssisələrində bir sıra tövsiyələrə diqqət yetirilməlidir
Yüklə
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
Yüklə
Ərzaq mağazalarında dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahələr
Yüklə
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
COVID-19-dan qorunmaq üçün alış-verişdən sonra təmizliyə diqqət edin!
Yüklə
Böyrək çatışmazlığından əziyyət çəkən insanlar COVID-19 virusunun risk qrupuna daxildir
Yüklə
Şəkərli diabetdən əziyyət çəkən şəxslər COVID-19 virusunun risk qrupuna daxildir
Yüklə
Hamilə qadınlar COVID-19 virusunun xüsusi risk qrupuna daxildir
Yüklə
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahələrində bir sıra qaydalara əməl edilmədir
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahə və səthlərə daxildir
Yüklə
Qida sahəsində çalışan sağlamlıq vəziyyətinə şübhə olan işçilər
Yüklə
İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Yüklə