×
Ad Soyad Ata adı *
Təvəllüd *
Email *
Əlaqə nömrəsi *
Ünvan *
Təhsil aldığınız müəssisə *
Fakültə, İxtisas *
Kurs *
Sizi digərlərindən fərqləndirən üstün cəhətləriniz *
“Könüllü Qida Nəzarətçisi” proqramından gözləntiləriniz *
Qida təhlükəsizliyinin təmin olunmasında vətəndaş məsuliyyətini nədə görürsünüz? *
Azərbaycan RespublikasınınQida Təhlükəsizliyi Agentliyi
COVID-19
Qeydiyyatı yoxla
AZ
|
EN
Agentlik
Rəhbərlik
Struktur
Əsasnamə
Apelyasiya Şurası
Beynəlxalq müşavirlər
İctimai Şura
Haqqında
Xəbərlər
Sənədlər
Vakansiya
Müsabiqə
Ümumi müsahibə
Daxili müsahibə
Etik Davranış Qaydaları
Sənədlər
Xəbərlər
Qanunvericilik
Konstitusiya
Qanunlar
AR Prezidentinin fərman və sərəncamları
Nazirlər Kabinetinin qərar və sərəncamları
Dövlət qeydiyyatına alınmış normativ hüquqi aktlar
Əsasnamə və təlimatlar
Əmrlər
Kollegiya qərarları
Dövlət proqramı
Məcəllələr
e-Xidmətlər
Avtomatlaşdırılmış Qida Təhlükəsizliyi İnformasiya Sistemi
Asan Pəncərə
Sahibkarlarla iş
Sahibkarlar üçün faydalı məlumatlar
Qeydiyyat
Ərizə nümunəsi
Qaydalar
İdxal-ixrac əməliyyatları
Baytarlıq
Fitosanitariya
Yeni layihələr
Laboratoriya tarifləri
Baytarlıq sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Fitosanitar sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Qida təhlükəsizliyi sahəsində göstərilən xidmət və tariflər
Qeydiyyata alınmış sahibkarlıq subyektləri
Qeydiyyatı ləğv edilmiş sahibkarlıq subyektləri
İctimaiyyətlə əlaqələr
Xəbərlər
Maarifləndirmə
Multimedia
Foto qalereya
Video
İctimai nəzarət
İctimaiyyətlə əlaqələr üzrə məsul şəxs
Ümumi
Xəbərdarlıq
Hesabatlar
COVID-19
Metodiki göstərişlər
Maarifləndirmə
Xəbərlər
Sorğu
Beynəlxalq Əməkdaşlıq
Beynəlxalq Tərəfdaşlar
Beynəlxalq Layihələr
Könüllülük
Qeydiyyat
Xəbərlər
Faydalı linklər
Açıq məlumatlar
Əlaqə
Bizimlə əlaqə
Suallar və cavabları
Qəbul günləri
“Bitki adı ilə adlandırılan yağlara dair minimum keyfiyyət və təhlükəsizlik tələbləri”nin, “Heyvan mənşəli qida məhsullarında baytarlıq preparatlarının təsnifatı üzrə farmakoloji aktiv maddələrin qalıq miqdarına dair sanitariya normaları və qaydaları”nın və “Qida məhsullarında çirkləndiricilərin yolverilən maksimum miqdarına dair sanitariya normaları və qaydaları”nın təsdiq edilməsi barədə
18.12.2020 № 20
Yüklə
“Bitki və bitkiçilik məhsullarının xüsusiyyətlərindən asılı olaraq, ətraflı fitosanitar karantin baxışı və ekspertiza üçün nümunələrin götürülməsi və laboratoriyaya göndərilməsinə dair Təlimat”ın, “Baytarlıq apteklərinin təşkilinə və fəaliyyətinə dair tələblər”in, “Ət satışı müəssisələrinin fəaliyyətinə dair baytarlıq-sanitariya normaları və qaydaları”nın, “Heyvan və quş kəsimi məntəqələrinə dair baytarlıq-sanitariya normaları və qaydaları”nın, “Qida məhsulları üzrə gigiyena tələblərinə dair qaydalar”ın və “Qida məhsulları üçün mikrobioloji göstəricilərə dair sanitariya normaları və qaydaları”nın təsdiq edilməsi barədə
03.11.2020 № 19
Yüklə
“Enerji içkilərinə dair müvəqqəti sanitariya normaları və qaydaları”nın təsdiq edilməsi barədə
28.09.2019 № 1520190928
Yüklə
Qida məhsullarının təhlükəsizliyinə və qida dəyərliliyinə gigiyenik tələblər
30.04.2010 № 25
Yüklə