Maarifləndirmə

Karantin dövründə fəaliyyət göstərən ictimai iaşə müəssisələrində təmizlik və dezinfeksiya işlərinin dövriliyinə diqqət edilməlidir

Koronavirus (COVID-19) pandemiyası dövründə açıq havada fəaliyyət göstərən ictimai iaşə müəssisələrində virusa yoluxma hallarının və ya infeksiyanın yayılmasının qarşısının alınması məqsədilə həmin müəssisələrdə bir sıra zəruri qaydalara əməl edilməlidir. Müvafiq...

Davamını Oxu

Sabahdan etibarən fəaliyyətə başlayacaq ictimai iaşə müəssisələrində hansı qaydalara əməl olunmalıdır?

Pandemiya dövründə insanların sıx toplaşmasının xəstəliyin yayılma intensivliyinə birbaşa təsirini nəzərə alaraq, açıq havada fəaliyyət göstərən ictimai iaşə müəssisələrində bir sıra qaydalara əməl olunmalıdır. Belə ki, ictimai iaşə müəssisələrinə müştəri qəbulu ...

Davamını Oxu

İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar

Koronavirus (COVID-19) pandemiyası dövründə insanların sıx toplaşmasının xəstəliyin yayılma intensivliyinə birbaşa təsirini nəzərə alaraq, ictimai iaşə müəssisələrində çalışan heyətin dəyişəkli təmiz iş geyimi ilə təmin olunması vacibdir. Qida məhsulları ilə təmas edərkən baş &...

Davamını Oxu

Qatqı maddələri, yoxsa qida əlavələri?

“Qatqı maddələri”, yoxsa “qida əlavələri” terminlərindən hansının istifadəsinin düzgün olduğunu aydınlaşdırmaq zəruridir. Belə ki, müxtəlif dillərdə “food supplements” və ya “dietary supplements”, “биологически активные добавки&rdq...

Davamını Oxu

Karantin dövründə fəaliyyət göstərən ictimai iaşə müəssisələrində işçi heyət və istehlakçılar tərəfindən xüsusi davranış qaydalarına əməl edilməlidir

Koronavirus (COVID-19) pandemiyası dövründə insanların sıx toplaşmasının xəstəliyin yayılma intensivliyinə birbaşa təsirini nəzərə alaraq, açıq havada fəaliyyət göstərən ictimai iaşə müəssisələrində COVID-19-a yoluxma hallarının və ya virusun yayılmasının qarşısının alınma...

Davamını Oxu

İctimai iaşə müəssisələrində təmizlik və dezinfeksiya tədbirlərinə ciddi əməl olunmalıdır

Koronavirusa (COVID-19) yoluxma hallarının və ya virusun yayılmasının qarşısının alınması məqsədilə ictimai iaşə müəssisələrində dezinfeksiya və deratizasiya (gəmiricilərə qarşı mübarizə tədbirləri) işlərinin aparılması, eləcə də işçilərin şəxsi gigiyena qaydalarına əməl etməsi vaci...

Davamını Oxu