Xəbərlər

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin sədri sınaq laboratoriyasına baxış keçirib

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin sədri Qoşqar Təhməzli mayın 31–də Sumqayıt şəhərində yerləşən Sumqayıt yeyinti və kənd təsərrüfatı məhsullarının sınaq laboratoriyasına baxış keçirib. Agentliyinin sədri laboratoriyanın fəaliyyəti, maddi-texniki bazası və əməkdaşların bilik sə...

Davamını Oxu

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin nümayəndə heyəti Latviyada işgüzar səfərdədir

Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi tərəfindən yaradılmış işçi qrupu ve qida sahəsində fəaliyyət göstərən özəl şirkətlərdən ibarət nümayəndə heyəti Avropa İttifaqinin “Qida və Yem Məhsullarinin Təhlükəsizliyinə Rəsmi Nəzarət Sahəsində Azər...

Davamını Oxu

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi istixana kompleksində monitorinq keçirib

Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin (AQTA) mütəxəssisləri qida sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərindəki monitorinqləri çərçivəsində 30 may tarixində “Azərsun Holdinq”ə məxsus “Green Tech” MMC-də istixana ko...

Davamını Oxu

Süd emalı və istehsalı ilə məşğul olan sahibkarlarla görüş keçirilib

Mayın 29-da Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyində (AQTA) süd emalı və istehsalı ilə məşğul olan sahibkarlarla görüş keçirilib. Süd məhsulları istehsalı sahəsində çalışan sahibkarların dinlənildiyi görüşdə əhalinin sağlam və təhl...

Davamını Oxu

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi 24-25 may tarixlərində ictimai iaşə obyeklərində monitorinq keçirib

Azərbaycan Respublikası Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) qida sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərindəki monitorinqləri çərçivəsində 24-25 may tarixlərində bir sıra ictimai iaşə obyektlərində monitorinqlər həyata keçirib. Əhalinin sağlam və təhl&u...

Davamını Oxu

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi monitorinqləri davam etdirir

Azərbaycan Respublikası Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) qida sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarlıq subyektlərində maarifləndirmə xarakterli monitorinqlərini davam etdirir. Əhalinin sağlam və təhlükəsiz qida məhsulları ilə təmin edilməsi məqsədi daşıyan monitorinqlərin ikinci g...

Davamını Oxu