AQTA - Home

Food Safety Agency
of The Republic of Azerbaijan

  • Regional Mərkəzlər

    Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin Bakıda və regionlarda regional bölmələri fəaliyyət göstərəcək.

    Qanunvercilik və Normativ Aktlar

    Agentlik öz fəaliyyətində Azərbaycan Respublikasının qanunlarını, Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fərman və sərəncamlarını, Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin qərar və sərəncamlarını və Agentliyin Əsasnaməsini rəhbər tutur.

  • Beynəlxalq Standartlar

    İxrac edilən qida məhsullarının istehsalı və emalı müəssisələrində infrastruktur və məhsulların təhlükəsizlik meyarları üzrə ekspertizaların keçirilməsini təşkil etmək

    Maarifləndirmə

    Agentlik əhalinin sağlam və rasional qidalanmasını təşviq etmək üçün maarifləndirmə tədbirləri həyata keçirir.

About

EN Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (bundan sonra – Agentlik) qida məhsullarının təhlükəsizliyinə dair normativ tənzimləməni (sanitariya norma və qaydalarının, habelə gigiyena normativlərinin hazırlanmasını və təsdiqini), risklərin təhlilini, qida məhsullarının və onları qablaşdırma materiallarının dövlət qeydiyyatın...

Read More

Services

The services provided by Azerbaijan's Republic Food Safety Agency can be found at the links down below.

Read More

Hourse of Service


Emergency situations:

Monday - Friday:
9:00-18:00
Call center:
1003

News

Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi Qurban bayramı ilə bağlı əhaliyə müraciət etdi
Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi baş vermiş zəhərlənmə hadisəsi ilə bağlı açıqlaması
AQTA nümayəndələri Gəncədə işlə təmin olunmaq üçün müraciət edən sakinlərlə görüşüb
Qida Təhlükəsizliyi Agentliyində fındıq istehsalçıları ilə növbəti görüş keçirilib

Awareness

Fındıq istehsalçıları və ixracatçıları nələrə diqqət etməlidir?
Ərik ev şəraitində 5º-8ºC temperaturda saxlanılmalıdır
Kolbasa alarkən nələrə diqqət etməliyik?
Süd və süd məhsulları alarkən nələrə diqqət etməliyik?

Links



Useful Links