İctimai iaşə müəssisələrində məsul şəxsin fəaliyyəti
Download
Qida məhsullarının çatdırılması zamanı koronavirusun yayılmasının qarşısını almaq üçün nələrə diqqət edək?
Download
COVID-19 ilə mübarizədə immun sistemini gücləndirmək üçün düzgün və balanslı qidalanmaq lazımdır
Download
Ərzaq mağazalarında istehlakçıların diqqət etməli olduğu məqamlar
Download
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
Download
Koronavirusdan qorunmaq üçün alış-veriş edərkən diqqətli olun
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
Xəstəliklərə yoluxmamaq üçün ət məhsulları alarkən diqqətli olun
Download
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsində işçi heyət bir sıra qaydalara əməl etməlidir
Download
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsində menyular ilə bağlı tələblər
Download
Pandemiya dövründə mehmanxanaların mətbəxlərində bir sıra zəruri qaydalara əməl edilməlidir
Download
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
Download
Müştərilərə mütəmadi olaraq səsucaldıcı vasitəsilə pandemiya şəraitində davranış qaydaları çatdırılmalıdır
Download
Hava şəraiti imkan verdikdə daha çox açıq havada xidmət göstərilməsi tövsiyə olunur
Download
Qida sahəsində çalışanlar mütəmadi olaraq əllərini yumalıdırlar
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
Qida ilə təmas edən səthlərin, alət və avadanlıqların təmizliyin təmin olunmalıdır
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
Metal çəngəl, qaşıq və bıçaqlar, üstü örtülü saxlanmalı və əllə təmas olmadan qonaqlara təqdim edilməlidir
Download
Çay və qəhvə maşınları, su dispenserlərindən içkilər yalnız mehmanxananın işçisi tərəfindən təqdim olunmalıdır
Download
Koronavirus (COVID-19) infeksiyasına qarşı ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
Qida məhsullarının ticarəti ilə məşğul olan müəssisələrdə xəstəliyə yoluxma riskini azaldın
Download
İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
Yoluxucu xəstəliklərdən qorunmaq üçün otellərdə və turizm müəssisələrində bir sıra tövsiyələrə diqqət yetirilməlidir
Download
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
Download
Ərzaq mağazalarında dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahələr
Download
Ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
COVID-19-dan qorunmaq üçün alış-verişdən sonra təmizliyə diqqət edin!
Download
Böyrək çatışmazlığından əziyyət çəkən insanlar COVID-19 virusunun risk qrupuna daxildir
Download
Şəkərli diabetdən əziyyət çəkən şəxslər COVID-19 virusunun risk qrupuna daxildir
Download
Hamilə qadınlar COVID-19 virusunun xüsusi risk qrupuna daxildir
Download
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahələrində bir sıra qaydalara əməl edilmədir
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
İctimai iaşə müəssisələrində dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahə və səthlərə daxildir
Download
Qida sahəsində çalışan sağlamlıq vəziyyətinə şübhə olan işçilər
Download
İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download
İctimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Download