Təhlükəsiz qida ilə sağlam gələcəyə!

Azərbaycan Respublikasının Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi
AZ
Ümummilli Lider Heydər Əliyev Prezident İlham Əliyev Azərbaycanın birinci xanımı Mehriban Əliyeva Azərbaycan Respublikasının Nazirlər Kabineti Heydər Əliyev Fondu

Regional bölmənin adı

Əhatə etdiyi inzibati ərazi vahidləri

1.

Bakı regional bölməsi

Bakı

2.

Abşeron–Xızı regional bölməsi

Sumqayıt şəhəri, Abşeron və Xızı rayonları

3.

Gəncə–Daşkəsən regional bölməsi

Gəncə və Naftalan şəhərləri, Daşkəsən, Goranboy, Göygöl və Samux rayonları

4.

Lənkəran–Astara regional bölməsi

Lənkəran, Astara, Cəlilabad, Lerik, Masallı və Yardımlı rayonları

5.

Şəki–Zaqatala regional bölməsi

Şəki, Balakən, Qax, Qəbələ, Oğuz və Zaqatala rayonları

6.

Qarabağ regional bölməsi

Bərdə rayonu, Xankəndi şəhəri, Ağcabədi, Ağdam, Füzuli, Xocalı, Xocavənd, Şuşa və Tərtər rayonları

7.

Quba–Xaçmaz regional bölməsi

Xaçmaz, Quba, Qusar, Siyəzən və Şabran rayonları

8.

Şirvan–Salyan regional bölməsi

Salyan rayonu, Şirvan şəhəri, Biləsuvar, Hacıqabul və Neftçala rayonları

9.

Dağlıq Şirvan regional bölməsi

Şamaxı, Ağsu, İsmayıllı və Qobustan rayonları

10.

Qazax–Tovuz regional bölməsi

Tovuz, Ağstafa, Gədəbəy, Qazax və Şəmkir rayonları

11.

Mərkəzi Aran regional bölməsi

Ucar rayonu, Mingəçevir şəhəri, Ağdaş, Göyçay, Kürdəmir, Yevlax və Zərdab rayonları

12.

Mil–Muğan regional bölməsi

İmişli, Beyləqan, Saatlı və Sabirabad rayonları

13.

Şərqi Zəngəzur regional bölməsi

Zəngilan, Cəbrayıl, Kəlbəcər, Qubadlı və Laçın rayonları


Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
COP29: İqlim dəyişikliyi və qida təhlükəsizliyi

COP29: İqlim dəyişikliyi və qida təhlükəsizliyi