Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
18 May 2020 00:00

Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- Dövri olaraq ayda 1 dəfə peşəkar dezinfeksiya xidmətlərindən istifadə edilməlidir
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

Bitkiçilik təsərrüfatlarının qeydiyyatı məhsulların ixrac prosesini sürətləndirir
Son xəbərlər
31 May 2025
Mayın 31-i Ümumdünya Tütünlə Mübarizə Günüdür
30 May 2025
E621 kodu bizə nə deyir?
30 May 2025
Digərləri
Bitki mühafizə vasitələri və aqrokimyəvi maddələrin satışı mağazasında nöqsanlar aşkarlanıb
Maarifləndirmə
17 Aprel 2025
Təhlükəli zoonoz xəstəlik — Qarayara
29 Mart 2025
Digərləri