COVID-19 - dan qorunmaq üçün fermerlər nəyi bilməlidir?
24 Aprel 2020 00:00
Təsərrüfat sahələrində işçilər arasında azı 2 metrlik məsafə saxlanılmalı
Çirkli əllərlə ağız, burun və gözlərə toxunulmamalı
Soyuqdəymə və ya qripəbənzər simptomları olan şəxslərlə yaxın təmas qurulmamalı
İş paltarı, boşqab, stəkan, dəsmal və bu kimi digər əşyalar ortaq istifadə edilməməli
Tək istifadəlik maska, əlcək düzgün çıxarılıb, paketə qoyularaq qapalı zibil qutusuna atılmalı, iş paltarı 60°-də yuyucu tozla yuyulmalı
Evə gəldikdə əllər sabunlanaraq azı 20 saniyə axar su altında yuyulmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
İctimai iaşə obyektlərində reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqi
Son xəbərlər
3 Fevral 2025
Bakıda su emalı müəssisəsində nöqsanlar aşkarlandı
31 Yanvar 2025
Digərləri
İdxal olunan istehlaka yararsız məhsullar məhv edilib
Əsas xəbərlər
30 Yanvar 2025
Fevralın 21-də Ağstafa, Qazax, Tovuz rayonlarından olan vətəndaşların qəbulu keçiriləcək
28 Yanvar 2025
AQTA sədri Dünya Bankının nümayəndə heyəti ilə görüşüb
23 Yanvar 2025
Digərləri
AQTA sədri çay, duz, qənd və şəkər emalı, idxal-ixracı və istehsalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
Maarifləndirmə
17 Yanvar 2025
Keyfiyyətli və təhlükəsiz bal hansıdır?
2 Yanvar 2025
Digərləri