COVID-19 - dan qorunmaq üçün fermerlər nəyi bilməlidir?
24 Aprel 2020 00:00

Təsərrüfat sahələrində işçilər arasında azı 2 metrlik məsafə saxlanılmalı
Çirkli əllərlə ağız, burun və gözlərə toxunulmamalı
Soyuqdəymə və ya qripəbənzər simptomları olan şəxslərlə yaxın təmas qurulmamalı
İş paltarı, boşqab, stəkan, dəsmal və bu kimi digər əşyalar ortaq istifadə edilməməli
Tək istifadəlik maska, əlcək düzgün çıxarılıb, paketə qoyularaq qapalı zibil qutusuna atılmalı, iş paltarı 60°-də yuyucu tozla yuyulmalı
Evə gəldikdə əllər sabunlanaraq azı 20 saniyə axar su altında yuyulmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

Qəhvəyi mərmər bağacığı ilə bağlı maarifləndirici videoçarx
Maarifləndirmə
29 Mart 2025
Ramazandan sonra qidalanma necə olmalıdır?
12 Mart 2025
Digərləri