COVID-19 - dan qorunmaq üçün fermerlər nəyi bilməlidir?
24 Aprel 2020 00:00
Təsərrüfat sahələrində işçilər arasında azı 2 metrlik məsafə saxlanılmalı
Çirkli əllərlə ağız, burun və gözlərə toxunulmamalı
Soyuqdəymə və ya qripəbənzər simptomları olan şəxslərlə yaxın təmas qurulmamalı
İş paltarı, boşqab, stəkan, dəsmal və bu kimi digər əşyalar ortaq istifadə edilməməli
Tək istifadəlik maska, əlcək düzgün çıxarılıb, paketə qoyularaq qapalı zibil qutusuna atılmalı, iş paltarı 60°-də yuyucu tozla yuyulmalı
Evə gəldikdə əllər sabunlanaraq azı 20 saniyə axar su altında yuyulmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
COP29: İqlim dəyişikliyi və qida təhlükəsizliyi
Son xəbərlər
23 Noyabr 2024
Fitosanitar monitorinqlər davam etdirilir
21 Noyabr 2024
AQTA sədri ictimai iaşə xidmətləri sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
21 Noyabr 2024
Digərləri
Qoşqar Təhməzli çörək istehsalı, dəyirman və taxıl idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edəcək
Əsas xəbərlər
19 Noyabr 2024
Azərbaycanın Vahid Sağlamlıq üzrə Milli Strategiya planı beynəlxalq ictimaiyyətə təqdim olunub
19 Noyabr 2024
Digərləri
COP29 çərçivəsində “Vahid Sağlamlıq Konfransı” keçirilib
Maarifləndirmə
15 Noyabr 2024
Körpələrin ana südü ilə qidalanmasının üstünlükləri
6 Noyabr 2024
Digərləri