COVID–19-dan qorunmaq üçün heyvandarlıq təsərrüfatı işçiləri nəyə əməl etməlidirlər?
25 Aprel 2020 00:00
Xüsusi geyim və ayaqqabıda olmalı, fərdi mühafizə vasitələri ilə təchiz edilməli, maska taxmalı
Əllər sabunla mütəmadi yuyulmalı və ya spirt tərkibli antiseptik vasitə ilə təmizlənməli
İşçilər üçün paltardəyişmə otaqları, dolablar olmalı
Maska, əlcək düzgün çıxarılıb qapalı zibil qutusuna atılmalı, iş paltarı 60°-də yuyucu tozla yuyulmalı
Fermaya girərkən və çıxarkən ayaqqabıları müvafiq dezinfeksiyaedici məhlulla təmizləməli
Təsərrüfatda çalışan digər şəxslərlə azı 2 metrlik məsafə saxlamalı
Zərurət olmadıqca insanların sıx toplaşdığı heyvan satışı obyektlərinə getməməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
İctimai iaşə obyektlərində reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqi
Son xəbərlər
25 Dekabr 2024
Yoluxucu heyvan xəstəliklərindən qorunmaq məqsədilə tətbiq olunan bəzi məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
24 Dekabr 2024
Qanunsuz heyvan kəsiminin qarşısının alınması istiqamətində tədbirlər davam etdirilir
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
24 Dekabr 2024
Digərləri
AQTA əməkdaşlarının təlimlərdə iştirakı davam edir
Əsas xəbərlər
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
13 Dekabr 2024
AQTA sədri qida məhsullarının ticarəti sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
6 Dekabr 2024
Qoşqar Təhməzli qida məhsullarının ticarəti sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edəcək
6 Dekabr 2024
Digərləri