COVID–19-dan qorunmaq üçün heyvandarlıq təsərrüfatı işçiləri nəyə əməl etməlidirlər?
25 Aprel 2020 00:00
Xüsusi geyim və ayaqqabıda olmalı, fərdi mühafizə vasitələri ilə təchiz edilməli, maska taxmalı
Əllər sabunla mütəmadi yuyulmalı və ya spirt tərkibli antiseptik vasitə ilə təmizlənməli
İşçilər üçün paltardəyişmə otaqları, dolablar olmalı
Maska, əlcək düzgün çıxarılıb qapalı zibil qutusuna atılmalı, iş paltarı 60°-də yuyucu tozla yuyulmalı
Fermaya girərkən və çıxarkən ayaqqabıları müvafiq dezinfeksiyaedici məhlulla təmizləməli
Təsərrüfatda çalışan digər şəxslərlə azı 2 metrlik məsafə saxlamalı
Zərurət olmadıqca insanların sıx toplaşdığı heyvan satışı obyektlərinə getməməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
İctimai iaşə obyektlərində reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqi
Son xəbərlər
3 Fevral 2025
Bakıda su emalı müəssisəsində nöqsanlar aşkarlandı
31 Yanvar 2025
Digərləri
İdxal olunan istehlaka yararsız məhsullar məhv edilib
Əsas xəbərlər
30 Yanvar 2025
Fevralın 21-də Ağstafa, Qazax, Tovuz rayonlarından olan vətəndaşların qəbulu keçiriləcək
28 Yanvar 2025
AQTA sədri Dünya Bankının nümayəndə heyəti ilə görüşüb
23 Yanvar 2025
Digərləri
AQTA sədri çay, duz, qənd və şəkər emalı, idxal-ixracı və istehsalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
Maarifləndirmə
17 Yanvar 2025
Keyfiyyətli və təhlükəsiz bal hansıdır?
2 Yanvar 2025
Digərləri