COVID–19-dan qorunmaq üçün heyvandarlıq təsərrüfatı işçiləri nəyə əməl etməlidirlər?
25 Aprel 2020 00:00
Xüsusi geyim və ayaqqabıda olmalı, fərdi mühafizə vasitələri ilə təchiz edilməli, maska taxmalı
Əllər sabunla mütəmadi yuyulmalı və ya spirt tərkibli antiseptik vasitə ilə təmizlənməli
İşçilər üçün paltardəyişmə otaqları, dolablar olmalı
Maska, əlcək düzgün çıxarılıb qapalı zibil qutusuna atılmalı, iş paltarı 60°-də yuyucu tozla yuyulmalı
Fermaya girərkən və çıxarkən ayaqqabıları müvafiq dezinfeksiyaedici məhlulla təmizləməli
Təsərrüfatda çalışan digər şəxslərlə azı 2 metrlik məsafə saxlamalı
Zərurət olmadıqca insanların sıx toplaşdığı heyvan satışı obyektlərinə getməməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
COP29: İqlim dəyişikliyi və qida təhlükəsizliyi
Son xəbərlər
23 Noyabr 2024
Fitosanitar monitorinqlər davam etdirilir
21 Noyabr 2024
AQTA sədri ictimai iaşə xidmətləri sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
21 Noyabr 2024
Digərləri
Qoşqar Təhməzli çörək istehsalı, dəyirman və taxıl idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edəcək
Əsas xəbərlər
19 Noyabr 2024
Azərbaycanın Vahid Sağlamlıq üzrə Milli Strategiya planı beynəlxalq ictimaiyyətə təqdim olunub
19 Noyabr 2024
Digərləri
COP29 çərçivəsində “Vahid Sağlamlıq Konfransı” keçirilib
Maarifləndirmə
15 Noyabr 2024
Körpələrin ana südü ilə qidalanmasının üstünlükləri
6 Noyabr 2024
Digərləri