Ərzaq mağazalarında dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahələr
27 Mart 2020 00:00
Ərzaq mağazalarında (topdan və pərakəndə satış obyekti, bazar, yarmarka və s.)spirt tərkibli məhlul və ya digər maddələrlə dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahələr.
- Qapı və qapı tutacaqları
- İstehlakçıların şəxsi əşyalarının saxlanılması üçün nəzərdə tutulan dolablar və tutacaqları
- Ödəniş terminalları
- Kassada yerləşən konveyerlər
- Məhsulların saxlandığı rəf, stellaj, daşındığı araba və səbətlər
- Çoxmərtəbəli müəssisələrdə eskalatorlar və tutacaqları, liftlər
- Soyuducuların tutacaqları
- Tullantı qabları
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
COP29: İqlim dəyişikliyi və qida təhlükəsizliyi
Son xəbərlər
28 Noyabr 2024
AQTA-nın əməkdaşları təlimdə iştirak edib
27 Noyabr 2024
Digərləri
Göygöldə nöqsanlar aşkarlanan kolbasa istehsalı müəssisəsinin fəaliyyəti məhdudlaşdırılıb
Əsas xəbərlər
19 Noyabr 2024
Azərbaycanın Vahid Sağlamlıq üzrə Milli Strategiya planı beynəlxalq ictimaiyyətə təqdim olunub
19 Noyabr 2024
Digərləri
COP29 çərçivəsində “Vahid Sağlamlıq Konfransı” keçirilib
Maarifləndirmə
15 Noyabr 2024
Körpələrin ana südü ilə qidalanmasının üstünlükləri
6 Noyabr 2024
Digərləri