İctimai iaşə müəssisələrində dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahə və səthlər
23 Mart 2020 00:00

İctimai iaşə müəssisələrində dezinfeksiya edilməsi vacib olan sahə və səthlər.
- İctimai iaşə müəssisələrinin ərazisi
- Binanın daxilində olan bölmələr
- Masa və stulların səthləri
- Pəncərələr və pəncərə altlıqları, tutacaqları
- Döşəmə və divar səthləri
- Qapılar və qapı tutacaqları
- Mətbəx avadanlıqları
- Təmizlik üçün istifadə olunan bölmələr
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

Qəhvəyi mərmər bağacığı ilə bağlı maarifləndirici videoçarx
Əsas xəbərlər
27 Fevral 2025
Azərbaycanda qida istehlakı məlumatları bazasının yaradılması ilə bağlı layihəyə start verilib
26 Fevral 2025
AQTA sədri Biləsuvarda vətəndaşları qəbul edəcək
21 Fevral 2025
İdxal olunan nektarin tinglərində uyğunsuzluq aşkarlandı
10 Fevral 2025
Digərləri
Qanunsuz heyvan kəsiminin qarşısının alınması istiqamətində tədbirlər davam etdirilir
Maarifləndirmə
7 Fevral 2025
Quş qripi və onun yayılma yolları
17 Yanvar 2025
Keyfiyyətli və təhlükəsiz bal hansıdır?
2 Yanvar 2025
Digərləri