İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
18 İyun 2020 00:00

İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində xəstəliyə yoluxma riskinin azaldılması üçün ortaq istifadə edilən səthlər, əşyalar mütəmadi:
- Təmizlənməlidir
- Dezinfeksiya edilməlidir
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

Bitkiçilik təsərrüfatlarının qeydiyyatı məhsulların ixrac prosesini sürətləndirir
Son xəbərlər
1 İyun 2025
İyunun 1-i Ümumdünya Süd Günüdür
1 İyun 2025
1 İyun – Uşaqların Beynəlxalq Müdafiəsi Günüdür
31 May 2025
Digərləri
Mayın 31-i Ümumdünya Tütünlə Mübarizə Günüdür
Maarifləndirmə
17 Aprel 2025
Təhlükəli zoonoz xəstəlik — Qarayara
29 Mart 2025
Digərləri