İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
18 İyun 2020 00:00
İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində xəstəliyə yoluxma riskinin azaldılması üçün ortaq istifadə edilən səthlər, əşyalar mütəmadi:
- Təmizlənməlidir
- Dezinfeksiya edilməlidir
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
İctimai iaşə obyektlərində reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqi
Əsas xəbərlər
30 Yanvar 2025
Fevralın 21-də Ağstafa, Qazax, Tovuz rayonlarından olan vətəndaşların qəbulu keçiriləcək
28 Yanvar 2025
AQTA sədri Dünya Bankının nümayəndə heyəti ilə görüşüb
23 Yanvar 2025
Digərləri
AQTA sədri çay, duz, qənd və şəkər emalı, idxal-ixracı və istehsalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
Maarifləndirmə
17 Yanvar 2025
Keyfiyyətli və təhlükəsiz bal hansıdır?
2 Yanvar 2025
Digərləri