İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
18 İyun 2020 00:00

İctimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində xəstəliyə yoluxma riskinin azaldılması üçün ortaq istifadə edilən səthlər, əşyalar mütəmadi:
- Təmizlənməlidir
- Dezinfeksiya edilməlidir
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

AQTA və "Qarabağ" FK-dan birgə təşəbbüs: "Gələcəyini buxar etmə!" adlı sosial çarx təqdim olundu
Son xəbərlər
11 İyul 2025
İxrac olunan bitkiçilik məhsullarının qablaşdırma və etiketlənmə tələblərinə ciddi əməl edilməlidir
9 İyul 2025
Digərləri
Seroloji monitorinq keçiriləcək
Əsas xəbərlər
11 İyul 2025
İxrac olunan bitkiçilik məhsullarının qablaşdırma və etiketlənmə tələblərinə ciddi əməl edilməlidir
4 İyul 2025
AQTA sədri Abşeronda vətəndaşları qəbul edib
4 İyul 2025
Digərləri
AQTA yanında Məşvərət Şurası üzvlərinin kommunikasiya üzrə məsul şəxsləri ilə görüş keçirilib
Maarifləndirmə
20 İyun 2025
Qızılı kartof nematodu nədir?
2 İyun 2025
Digərləri