Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
6 May 2020 00:00
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Müəssisələrdə mütəmadi olaraq daxili radio vasitəsilə müştərilərə xəstəlikdən qorunma qaydaları çatdırılmalıdır.
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
İctimai iaşə obyektlərində reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqi
Son xəbərlər
25 Dekabr 2024
Yoluxucu heyvan xəstəliklərindən qorunmaq məqsədilə tətbiq olunan bəzi məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
24 Dekabr 2024
Qanunsuz heyvan kəsiminin qarşısının alınması istiqamətində tədbirlər davam etdirilir
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
24 Dekabr 2024
Digərləri
AQTA əməkdaşlarının təlimlərdə iştirakı davam edir
Əsas xəbərlər
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
13 Dekabr 2024
AQTA sədri qida məhsullarının ticarəti sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
6 Dekabr 2024
Qoşqar Təhməzli qida məhsullarının ticarəti sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edəcək
6 Dekabr 2024
Digərləri