Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
12 May 2020 00:00
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Müştərilərə xidmət göstərildikdən sonra dezinfeksiya edilməli
Zallar, kabinetlər mütəmadi olaraq havalandırılmalı
Ultrabənövşəyi lampalardan istifadə edilməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
E-Qidam mobil tətbiqi
Son xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
Digərləri
AQTİ-nin laboratoriyalarına növbəti mediatur təşkil olunub
Əsas xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
“E-Qidam” mobil tətbiqi ictimaiyyətə təqdim olunub
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
13 Dekabr 2024
Digərləri