Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
12 May 2020 00:00

Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
Müştərilərə xidmət göstərildikdən sonra dezinfeksiya edilməli
Zallar, kabinetlər mütəmadi olaraq havalandırılmalı
Ultrabənövşəyi lampalardan istifadə edilməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

Bitkiçilik təsərrüfatlarının qeydiyyatı məhsulların ixrac prosesini sürətləndirir
Son xəbərlər
31 May 2025
Mayın 31-i Ümumdünya Tütünlə Mübarizə Günüdür
30 May 2025
E621 kodu bizə nə deyir?
30 May 2025
Digərləri
Bitki mühafizə vasitələri və aqrokimyəvi maddələrin satışı mağazasında nöqsanlar aşkarlanıb
Maarifləndirmə
17 Aprel 2025
Təhlükəli zoonoz xəstəlik — Qarayara
29 Mart 2025
Digərləri