Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
13 May 2020 00:00
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- Qida məhsullarına əl ilə toxunmaq qadağan edilməli
- Servis əşyaları istifadə olunduqca tez-tez dəyişdirilməli və ayrı konteynerlərdə saxlanılmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
E-Qidam mobil tətbiqi
Son xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
Digərləri
AQTİ-nin laboratoriyalarına növbəti mediatur təşkil olunub
Əsas xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
“E-Qidam” mobil tətbiqi ictimaiyyətə təqdim olunub
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
13 Dekabr 2024
Digərləri