Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
15 May 2020 00:00
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- Xəstəlik simptomları olan işçilər evə göndərilməli və dərhal həkimə müraciət etməlidirlər
- İş prosesində geyinilmiş paltar yüksək temperaturda yuyucu vasitələrlə yuyulmalıdır
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
E-Qidam mobil tətbiqi
Son xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
Digərləri
AQTİ-nin laboratoriyalarına növbəti mediatur təşkil olunub
Əsas xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
“E-Qidam” mobil tətbiqi ictimaiyyətə təqdim olunub
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
13 Dekabr 2024
Digərləri