Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
16 May 2020 00:00
Müştəri ilə təması minimuma endirmək üçün aşağıdakılara əməl etmək vacibdir:
- Yemək sifarişləri və ofisiantların çağırılması üçün onlayn idarəetmə sistemi yaratmalı
- Nağdsız ödənişlərə üstünlük verməli
- İctimai iaşə müəssisələrinin girişində dezinfeksiya baryerləri qurmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
E-Qidam mobil tətbiqi
Son xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
Digərləri
AQTİ-nin laboratoriyalarına növbəti mediatur təşkil olunub
Əsas xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
“E-Qidam” mobil tətbiqi ictimaiyyətə təqdim olunub
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
13 Dekabr 2024
Digərləri