Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
16 May 2020 00:00
![Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar](https://afsa.gov.az/resized/resize649/center/pages/646/1682479090.jpg)
Müştəri ilə təması minimuma endirmək üçün aşağıdakılara əməl etmək vacibdir:
- Yemək sifarişləri və ofisiantların çağırılması üçün onlayn idarəetmə sistemi yaratmalı
- Nağdsız ödənişlərə üstünlük verməli
- İctimai iaşə müəssisələrinin girişində dezinfeksiya baryerləri qurmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
![İctimai iaşə obyektlərində reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqi](https://img.youtube.com/vi/74jw8RhfSI4/hqdefault.jpg)
İctimai iaşə obyektlərində reytinq (ulduz) sisteminin tətbiqi
Əsas xəbərlər
30 Yanvar 2025
Fevralın 21-də Ağstafa, Qazax, Tovuz rayonlarından olan vətəndaşların qəbulu keçiriləcək
28 Yanvar 2025
AQTA sədri Dünya Bankının nümayəndə heyəti ilə görüşüb
23 Yanvar 2025
Digərləri
AQTA sədri çay, duz, qənd və şəkər emalı, idxal-ixracı və istehsalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
Maarifləndirmə
17 Yanvar 2025
Keyfiyyətli və təhlükəsiz bal hansıdır?
2 Yanvar 2025
Digərləri