Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
3 İyun 2020 00:00

Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- İşçilər şəxsi gigiyena qaydalarına riayət etməli
- Mətbəxdə çalışan heyət xüsusi iş geyimində olmalı, gündəlik ev geyiminin iş prosesində istifadəsinə yol verilməməli
- Qida məhsulları ilə təmasda olarkən əlcək, tibbi maska və bone (baş örtüyü) kimi vasitələrdən istifadə edilməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

AQTA və "Qarabağ" FK-dan birgə təşəbbüs: "Gələcəyini buxar etmə!" adlı sosial çarx təqdim olundu
Son xəbərlər
9 İyul 2025
Seroloji monitorinq keçiriləcək
9 İyul 2025
Digərləri
Ağsuda “Vəlxan” kafesində nöqsanlar aşkarlanıb
Əsas xəbərlər
4 İyul 2025
AQTA sədri Abşeronda vətəndaşları qəbul edib
4 İyul 2025
Digərləri
AQTA yanında Məşvərət Şurası üzvlərinin kommunikasiya üzrə məsul şəxsləri ilə görüş keçirilib
Maarifləndirmə
17 Aprel 2025
Təhlükəli zoonoz xəstəlik — Qarayara
29 Mart 2025
Digərləri