Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
4 İyun 2020 00:00
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- Ayda 1 dəfə profilaktik dezinfeksiya və deratizasiya işləri aparılmalı
- Lisenziyalaşdırılmış və bu sahədə ixtisaslaşmış müəssisələrin xidmətindən istifadə edilməli
- Təlimatda qeyd edilmiş tövsiyələrə riayət olunmalı
- Dezinfeksiya işlərinin aparıldığı mühit havalandırılmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
Keytrinq xidmətlərinə dair tələblər
Son xəbərlər
7 Noyabr 2024
AQTA sədri unlu qənnadı məmulatlarının istehsalı, ixracı və idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
7 Noyabr 2024
AQTİ-nin regional laboratoriyası iki beynəlxalq səriştəlilik sınağında uğurlu nəticə əldə edib
7 Noyabr 2024
Digərləri
Lənkəranda normativ tələblərin pozulduğu ət satışı məntəqəsinin fəaliyyəti məhdudlaşdırılıb
Əsas xəbərlər
31 Oktyabr 2024
AQTA sədri alkoqollu və alkoqolsuz içkilərin istehsalı, ixracı və idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
30 Oktyabr 2024
AQTA 350 hotelin qidalanma blokunda yoxlama aparıb
23 Oktyabr 2024
Digərləri