Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
4 İyun 2020 00:00

Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- Ayda 1 dəfə profilaktik dezinfeksiya və deratizasiya işləri aparılmalı
- Lisenziyalaşdırılmış və bu sahədə ixtisaslaşmış müəssisələrin xidmətindən istifadə edilməli
- Təlimatda qeyd edilmiş tövsiyələrə riayət olunmalı
- Dezinfeksiya işlərinin aparıldığı mühit havalandırılmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

AQTA və "Qarabağ" FK-dan birgə təşəbbüs: "Gələcəyini buxar etmə!" adlı sosial çarx təqdim olundu
Son xəbərlər
9 İyul 2025
Seroloji monitorinq keçiriləcək
9 İyul 2025
Digərləri
Ağsuda “Vəlxan” kafesində nöqsanlar aşkarlanıb
Əsas xəbərlər
4 İyul 2025
AQTA sədri Abşeronda vətəndaşları qəbul edib
4 İyul 2025
Digərləri
AQTA yanında Məşvərət Şurası üzvlərinin kommunikasiya üzrə məsul şəxsləri ilə görüş keçirilib
Maarifləndirmə
17 Aprel 2025
Təhlükəli zoonoz xəstəlik — Qarayara
29 Mart 2025
Digərləri