Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
4 İyun 2020 00:00

Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- Ayda 1 dəfə profilaktik dezinfeksiya və deratizasiya işləri aparılmalı
- Lisenziyalaşdırılmış və bu sahədə ixtisaslaşmış müəssisələrin xidmətindən istifadə edilməli
- Təlimatda qeyd edilmiş tövsiyələrə riayət olunmalı
- Dezinfeksiya işlərinin aparıldığı mühit havalandırılmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

Bitkiçilik təsərrüfatlarının qeydiyyatı məhsulların ixrac prosesini sürətləndirir
Son xəbərlər
29 Aprel 2025
Qurban bayramı ilə bağlı hazırlıq işləri davam edir
29 Aprel 2025
Biləsuvarda “Nur” şadlıq sarayında nöqsanlar aşkarlanıb
29 Aprel 2025
Digərləri
AQTA ilə Səudiyyə Ərəbistanının Ətraf Mühit, Su və Kənd Təsərrüfatı Nazirliyi arasında Anlaşma Memorandumu imzalanıb
Əsas xəbərlər
29 Aprel 2025
AQTA ilə Səudiyyə Ərəbistanının Ətraf Mühit, Su və Kənd Təsərrüfatı Nazirliyi arasında Anlaşma Memorandumu imzalanıb
25 Aprel 2025
Qoşqar Təhməzli Ağsuda vətəndaşları qəbul edib
21 Aprel 2025
Digərləri
"Möcüzə Qida – Ana Südü" mövzusunda konfrans keçiriləcək
Maarifləndirmə
17 Aprel 2025
Təhlükəli zoonoz xəstəlik — Qarayara
29 Mart 2025
Digərləri