Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar
4 İyun 2020 00:00
Karantin rejimindən mərhələli çıxış üzrə ictimai iaşə müəssisələrində əməl edilməsi vacib qaydalar:
- Ayda 1 dəfə profilaktik dezinfeksiya və deratizasiya işləri aparılmalı
- Lisenziyalaşdırılmış və bu sahədə ixtisaslaşmış müəssisələrin xidmətindən istifadə edilməli
- Təlimatda qeyd edilmiş tövsiyələrə riayət olunmalı
- Dezinfeksiya işlərinin aparıldığı mühit havalandırılmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
COP29: İqlim dəyişikliyi və qida təhlükəsizliyi
Son xəbərlər
28 Noyabr 2024
AQTA-nın əməkdaşları təlimdə iştirak edib
27 Noyabr 2024
Digərləri
Göygöldə nöqsanlar aşkarlanan kolbasa istehsalı müəssisəsinin fəaliyyəti məhdudlaşdırılıb
Əsas xəbərlər
19 Noyabr 2024
Azərbaycanın Vahid Sağlamlıq üzrə Milli Strategiya planı beynəlxalq ictimaiyyətə təqdim olunub
19 Noyabr 2024
Digərləri
COP29 çərçivəsində “Vahid Sağlamlıq Konfransı” keçirilib
Maarifləndirmə
15 Noyabr 2024
Körpələrin ana südü ilə qidalanmasının üstünlükləri
6 Noyabr 2024
Digərləri