Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
4 Sentyabr 2020 00:00
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər:
- Girişdə müştəri qəbulu zamanı adambaşına müəyyən edilən sıxlıq normaları barədə lövhə yerləşdirilməli
- Xüsusi döşəmə işarələri ilə nişanlanmaqla 2 metrlik fiziki məsafə qaydası tətbiq edilməli
- Eni 0,7 metrdən az olan masaların ətrafında qonaqlar qarşı-qarşıya, lakin çarpaz qaydada əyləşməli
- Yan-yana əyləşdikdə eni azı 1 metr olan bar masalarında oturacaqlar 1 metr məsafə ilə yerləşdirilməli
- Sıxlığın yaranmaması üçün əvvəlcədən rezervasiyalar təşviq olunmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
Keytrinq xidmətlərinə dair tələblər
Son xəbərlər
4 Oktyabr 2024
Sahibkarların nəzərinə: Qida və yem məhsullarının qeydiyyatı zamanı sənədlərin ekspertizası üçün AQTİ-yə müraciət etmək lazımdır!
4 Oktyabr 2024
AQTA sədri Qusarda vətəndaşları qəbul edəcək
4 Oktyabr 2024
Digərləri
Bakıda fəaliyyət göstərən oteldə normativ hüquqi aktların tələblərinin pozulduğu aşkarlanıb
Əsas xəbərlər
24 Sentyabr 2024
Bakıda EPPO Şurasının 74-cü sessiyası keçirilir
12 Sentyabr 2024
Qoşqar Təhməzli Gəncədə vətəndaşları qəbul edib
2 Sentyabr 2024
İctimai iaşə obyektlərində sanitar-gigiyenik qaydalara ciddi şəkildə əməl olunmalıdır!
20 Avqust 2024
Azərbaycan və Rusiya arasında qida təhlükəsizliyinə nəzarət və bitki sağlamlığı sahəsində əməkdaşlığa dair sənədlər imzalanıb
9 Avqust 2024
Digərləri
Qoşqar Təhməzli Beyləqanda vətəndaşları qəbul edib
Maarifləndirmə
12 Sentyabr 2024
Qarayara xəstəliyi ilə mübarizədə profilaktik tədbirlər
27 Avqust 2024
Bioloji parçalana bilən materialların faydası nədir?
22 Avqust 2024
Digərləri