Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər
4 Sentyabr 2020 00:00
Pandemiya dövründə mehmanxanaların ictimai iaşə sahəsinin fəaliyyəti ilə bağlı tələblər:
- Girişdə müştəri qəbulu zamanı adambaşına müəyyən edilən sıxlıq normaları barədə lövhə yerləşdirilməli
- Xüsusi döşəmə işarələri ilə nişanlanmaqla 2 metrlik fiziki məsafə qaydası tətbiq edilməli
- Eni 0,7 metrdən az olan masaların ətrafında qonaqlar qarşı-qarşıya, lakin çarpaz qaydada əyləşməli
- Yan-yana əyləşdikdə eni azı 1 metr olan bar masalarında oturacaqlar 1 metr məsafə ilə yerləşdirilməli
- Sıxlığın yaranmaması üçün əvvəlcədən rezervasiyalar təşviq olunmalı
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
COP29: İqlim dəyişikliyi və qida təhlükəsizliyi
Son xəbərlər
28 Noyabr 2024
AQTA sədri çörək istehsalı, dəyirman və taxıl idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
28 Noyabr 2024
Digərləri
AQTA-nın əməkdaşları təlimdə iştirak edib
Əsas xəbərlər
19 Noyabr 2024
Azərbaycanın Vahid Sağlamlıq üzrə Milli Strategiya planı beynəlxalq ictimaiyyətə təqdim olunub
19 Noyabr 2024
Digərləri
COP29 çərçivəsində “Vahid Sağlamlıq Konfransı” keçirilib
Maarifləndirmə
15 Noyabr 2024
Körpələrin ana südü ilə qidalanmasının üstünlükləri
6 Noyabr 2024
Digərləri