Yoluxucu xəstəliklərdən qorunmaq üçün otellərdə və turizm müəssisələrində bir sıra tövsiyələrə diqqət yetirilməlidir
10 İyun 2020 00:00
Qida məhsulları ilə təmasda olan qablar və süfrələr sanitar qaydalara uyğun yuyulmalıdır:
- Səthlər mexaniki təmizlənib durulandıqdan sonra dezinfeksiya edilməli
- Qablar və süfrələr yuyucu maşınlarda yüksək temperaturda yuyulmalı
- Qablaşdırma vasitələri asanlıqla təmizlənib, dezinfeksiya ediləbilmə qabiliyyətinə malik olmalı
- Süfrələr (masa örtükləri) çirkləndiyi halda, mütəmadi olaraq dəyişdirilməli
- Süfrələr (masa örtükləri) yuyucu vasitələrlə və qaynadılmaqla dezinfeksiya edilməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video
E-Qidam mobil tətbiqi
Son xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
Digərləri
AQTİ-nin laboratoriyalarına növbəti mediatur təşkil olunub
Əsas xəbərlər
30 Dekabr 2024
AQTA sədri Ağcabədidə vətəndaşları qəbul edəcək
28 Dekabr 2024
“E-Qidam” mobil tətbiqi ictimaiyyətə təqdim olunub
24 Dekabr 2024
Media nümayəndələri Siyəzəndə “HALAL” uyğunluq sertifikatı almış müəssisənin fəaliyyəti ilə tanış olublar
13 Dekabr 2024
Digərləri