Yoluxucu xəstəliklərdən qorunmaq üçün otellərdə və turizm müəssisələrində bir sıra tövsiyələrə diqqət yetirilməlidir
10 İyun 2020 00:00

Qida məhsulları ilə təmasda olan qablar və süfrələr sanitar qaydalara uyğun yuyulmalıdır:
- Səthlər mexaniki təmizlənib durulandıqdan sonra dezinfeksiya edilməli
- Qablar və süfrələr yuyucu maşınlarda yüksək temperaturda yuyulmalı
- Qablaşdırma vasitələri asanlıqla təmizlənib, dezinfeksiya ediləbilmə qabiliyyətinə malik olmalı
- Süfrələr (masa örtükləri) çirkləndiyi halda, mütəmadi olaraq dəyişdirilməli
- Süfrələr (masa örtükləri) yuyucu vasitələrlə və qaynadılmaqla dezinfeksiya edilməli
Qida məhsullarının təhlükəli hesab edilməsinə əsas verən halların AÇIQ REYESTRİ
Video

AQTA və "Qarabağ" FK-dan birgə təşəbbüs: "Gələcəyini buxar etmə!" adlı sosial çarx təqdim olundu
Son xəbərlər
11 İyul 2025
İxrac olunan bitkiçilik məhsullarının qablaşdırma və etiketlənmə tələblərinə ciddi əməl edilməlidir
9 İyul 2025
Digərləri
Seroloji monitorinq keçiriləcək
Əsas xəbərlər
11 İyul 2025
İxrac olunan bitkiçilik məhsullarının qablaşdırma və etiketlənmə tələblərinə ciddi əməl edilməlidir
4 İyul 2025
AQTA sədri Abşeronda vətəndaşları qəbul edib
4 İyul 2025
Digərləri
AQTA yanında Məşvərət Şurası üzvlərinin kommunikasiya üzrə məsul şəxsləri ilə görüş keçirilib
Maarifləndirmə
20 İyun 2025
Qızılı kartof nematodu nədir?
2 İyun 2025
Digərləri